Постинги в блога от Март, 2011 г.
29.03.2011 12:14 -
Сочни спаначени кюфтенца
Необходими продукти за осем кюфтенца :
Спанак - 1/4 кг.- измит, почистен от дръжките на листата, нарязaн на около см. ширина;
сирене - 150 гр. ;
Спанак - 1/4 кг.- измит, почистен от дръжките на листата, нарязaн на около см. ширина;
сирене - 150 гр. ;
26.03.2011 10:40 -
Гъби пълнени със спанак
Ето какво сготвих днес - гъби пълнени със спанак. Гъбите бях закупила преди два дни и с изненада видях, че са станали доста по - големи, но реших да ги използувам.
Продукти :
гъби - около кг ;
Продукти :
гъби - около кг ;
26.03.2011 07:57 -
Баница със спанак
За пръв път опитах с подозрение баницата със спанак на мой колега, с който минахме, покрай дома им и майка му току - що беше извадила от фурната баницата. Тогава от скромност или по - скоро неудобство си взех едно малко парченце за да ...
24.03.2011 11:59 -
Баница с кайма
Докторът пита :
- Обичаш ли банички, кифлички?
- Да - казвам аз.
- Обичаш ли банички, кифлички?
- Да - казвам аз.
22.03.2011 10:04 -
ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ МИЛИ БЛОГЪРИ!
РАДВАМ СЕ ДА СЕ ПОЗДРАВИМ С ПРОЛЕТТА ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И КРАСИВИ !
20.03.2011 14:10 -
Тиквеник с готови кори
Ако все още ви се намира тиква или намерите на пазара ви трябват следните продукти за да си направите тиквеник като моя.
Тиква - обелена, настъргана на едрото ренде ;
олио - една кафена чашка ;
Тиква - обелена, настъргана на едрото ренде ;
олио - една кафена чашка ;
16.03.2011 14:04 -
Супа топчета със спанак
Необходими продукти :
Кайма - 500 гр.;
яйца - 2 бр. ;
Кайма - 500 гр.;
яйца - 2 бр. ;
16.03.2011 13:40 -
Спаначена супа
Слънцето се показа и с него необходимоста ни от зелените листа на спанака.
Ето как приготвям една от любимите ни супи - спанчената.
Необходими продукти :
Ето как приготвям една от любимите ни супи - спанчената.
Необходими продукти :
15.03.2011 08:48 -
Страхуваме ли се от откритата критика?
Един коментар, на който не е тук мястото, но забелязах, че постингите ми не са от коментираните. Питах се за причината, едва ли всичко е написано толкова ясно правилно от диетична гледна точка . Едното, което открих, че от близо 550 душ...
14.03.2011 10:17 -
Как да си направим хайвер
Когато ми се случи да купя риба с хайвер се радвам . Изваждам го внимателно, измивам и посолявам, за да се отцеди от водата. Слагам го в бурканче с едра сол и оставям да зрее 40 дни в хладилник. Когато реша да правя хайвер, измивам от с...
12.03.2011 21:13 -
Дробсърма
Днес видях в месарски магазин цената на агнешкия комплект и реших - няма да купя, но ще си направя дробсърма. Ето какво измислих :
Необходими продукти :
Телешки черен дроб - 250 гр.;
Необходими продукти :
Телешки черен дроб - 250 гр.;
10.03.2011 10:02 -
Фасул яхния
Обичам фасул. Може би защото съм захранена с него / въпреки всички забрани на медицината да се хранят деца до една година /. Обичам го какъвто и да е дори загорял. Начина по който го правя не е изключителен, но става много свеж, ухаещ. О...