Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2013 18:40 - Салата с цвекло
Автор: janabel Категория: Рецепти   
Прочетен: 1610 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 19.12.2013 18:42


                                  Казват ми приятелките  ,, цвеклото мерише на пръст ."" Не , няма такова нещо , ако сложите при варенето няколко листа индрише . Ще усетите уханието на индрише и цвекло и надали ще успеете да дочакате сваряването .
                                   Начин на приготвяне :
Сложете няколко глави цвекло да се варят с листа от индрише за около тридесет минути. Като се сварят  обелете и настържете на едрото стъргало . За целта ползвайте ръкавици . Направете дресинг от една лъжичка мед , сол , джинджифил , зехтин и сока на един лимон . Полейте !
                                   Има и друг начин . Вместо да настържете цвеклото , което е доста голямо предизвикателство , може да го нарежете на тънки ивички около см широки по дължина . Дресинга е същия .


Тагове:   лимон,   цвекло,   Зехтин,   индрише,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: janabel
Категория: Рецепти
Прочетен: 1216026
Постинги: 324
Коментари: 364
Гласове: 1446
Спечели и ти от своя блог!
Блогрол