Постинг
21.12.2010 15:33 -
Салата от червено цвекло
Необходими продукти :
червено цвекло - една глава ;
За марината :
оцет - 3 части ;
вода - една част ;
лук - една глава - нарязан на дъгички ;
захар, сол - на вкус ;
дафинов лист - 1- 2 листа ;
Приготовление :
Цвеклото се сварява или опича . Обелва се и се нарязва на тънки филийки . Марината се вари - 5 минути . След като се охлади се залива върху наредените в буркан филиййки . Консумира се като престои на студено три дни .
червено цвекло - една глава ;
За марината :
оцет - 3 части ;
вода - една част ;
лук - една глава - нарязан на дъгички ;
захар, сол - на вкус ;
дафинов лист - 1- 2 листа ;
Приготовление :
Цвеклото се сварява или опича . Обелва се и се нарязва на тънки филийки . Марината се вари - 5 минути . След като се охлади се залива върху наредените в буркан филиййки . Консумира се като престои на студено три дни .
Няма коментари