Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2011 10:27 - Маринована риба
Автор: janabel Категория: Рецепти   
Прочетен: 8994 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 14.02.2011 10:28


По този начин може да се направи скумрия, паламуд, херинга, цаца и друга риба .
Рибата, която ще се маринова се измива почиства от глави, перки, опашки, нарязва се на подходящи парчета, осолява за 24 часа в едра морска сол, след което се изважда, отърсва се и се поставя в оцет за около 8 часа, оставя да се изцеди и се нарежда плътно в буркан, като помежду нея се слага дафинов лист, бахар и черен пипер. Залива се с олио и се затваря . Така трябва да отлежи дестина дни в хладилник, за да се консумира .


Тагове:   оцет,   сол,   олио,   риба,


Гласувай:
1
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: janabel
Категория: Рецепти
Прочетен: 842386
Постинги: 324
Коментари: 364
Гласове: 1444
Спечели и ти от своя блог!
Блогрол