Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2013 15:05 - Свинско месо с пържени ябълки
Автор: janabel Категория: Рецепти   
Прочетен: 1329 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 10.03.2013 12:15


           Много отдавна не бях усещала в свинското месо, онова месо от старото време, но наскоро ми се случи това. Опитайте с печените ябълки, печени в мазнината, която е останала след това!
          Необходимите продукти:
свинско месо - пържолки;
черен пипер;
сол;
горчица за намазване;
ябълки - измити, почистени от семената, нарязани на кръгове;
джинжифил на прах за намазване;
          Приготвяне:
Месото нарежете на ромбчета от двете страни, но запазете цяло. Поръсете със сол и черен пипер, горчица, намажете с мазнина /олио/. Да постои, докато приготвите ябълките.
Поставяте на грил тиган или на обикновен тефлонов, ако нямате и печете първо от едната после от другата страна до зачервяване, като при следващото обръщане ръсвате малко захар да се карамелизират паржолките. След като ги извадите, в същия тиган, без да миете, наредете ябълките. Опечете от двете страни и ги поднесете с пържолите.

 



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: janabel
Категория: Рецепти
Прочетен: 1210773
Постинги: 324
Коментари: 364
Гласове: 1446
Спечели и ти от своя блог!
Блогрол