Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2011 07:47 - Съвременна радиестезия
Автор: zdrave77 Категория: Други   
Прочетен: 10122 Коментари: 2 Гласове:
21

Последна промяна: 21.10.2011 09:25


 Радиестезията е древна, колкото човешкия род, наука, чието название "Радиестезия" е дадено от основоположника на физикалната радиестезия френския учен радиофизик професор Луи Тюрен (живял в края на 19-ти и средата на 20-ти век).  “Радиестезия” е узаконен международен термин, състоящ се от две думи: radius (латинска) – вълни, излъчване; и esthesie(гръцка) – чувствам, усещам. Т.е. радиестезията е “усещане на вълните, на излъчванията”.
Съществуват два големи дяла – ментална и физикална радиестезия. Представителите на менталната школа са хора, разкрили дарбата си по природа, умеещи да чувстват света около себе си без помощта на външни средства. Те използват с лекота различни инструменти (багети, махала, жезли и др.), които обикновено изработват сами интуитивно. За тях е достатъчно да си съставят ясен мисловен образ на обекта, който издирват, или на човека, чието здраве проверяват, за да получат необходимата им информация. Но на ментално ниво всеки човек е различен. Всеки разполага с различен мисловен потенциал и различен набор от изразни средства. Затова няколко менталисти, помолени да опишат един и същ проблем, ще дадат до голяма степен различаващи се мнения, сходни само в най-общите моменти.image


Физикалната радиестезия се стреми да борави с измервателни уреди (вълномери, линеали, таблици, схеми и др.) и точни свидетели на нещата, които са обект на изследване. При съпоставителна работа на група радиестезисти по физикалните методи точността и съвпаденията в анализите нарастват до над 80%. Това позволява да се води обучение на по-големи групи от хора, проявяващи интерес към темата с цел установяване на отклонения във финните структури на човека - аурата, чакрите, биополето. Радиестезията е полезна за всеки.
image

Чрез радиестезично замерване може бързо да се установи дали тези канали са проводими, дали аурата е плътна и добре организирана, дали чувствено-емоционалният ни свят (астралното тяло) е хармоничен и балансиран. Човек в своето ежедневие непрекъснато обменя с околната среда информация, енергия и вещества. Съответно той търпи непосредствено влияние от външния свят на физическо, енергийно, емоционално и ментално ниво. При радиестезичен анализ може да се направи добра преценка на кое от тези нива човек се сблъсква с вредни лъчения и влияния, които объркват неговото здраве. Нещо повече, може да се направи добра преценка чрез какви методи и средства може най-добре да бъде решен конкретният проблем. Един прецизен анализ може да ни помогне да се насочим към подходящия специалист за решаването на нашия проблем. Искам още веднъж изрично да подчертая, че радиестезията е добър метод да стигнем до точна информация за нещата, но здравословните проблеми трябва да се решават от съответните специалисти – ако организмът ни гъмжи от инфекции, трябва да потърсим добър вирусолог, ако сме на път да останем без зъби, не трябва да виним за това съдбата или карма!

image

Едно от задължителните радиестезични замервания е за наличието на натрупани вредни вълни и влияния в човешкия организъм. Ние можем да натрупаме такива вълни в себе си от излъчванията на геопатогенни зони, от йонизираща радиация, излъчвана от терените или от строителните материали, от електромагнитни излъчвания с различен характер или от волно или неволно насочени към нас недоброжелателни мисли и действия. Така наречените магии, са подобни на информационни вируси, които навлизат най-често в нашето енергийно, емоционално или ментално ниво и създават там хаос и безпорядък. Наличието им може да бъде безспорно доказано, тъй като това са едни от най-вредните въздействия върху човека. Те действат като катализатори, ускорители на болестните процеси, негативните мисли и катастрофалните събития в човешкия живот.
Разбира се, освен да трупа вредни вълни човек може успешно и да се избави от тях. Било като хармонизира средата, в която живее и работи, било като се освободи от “енергийните вампири” около себе си, било като престане да превръща сам себе си в обект на злоба, завист и недоброжелателни мисли и действия. В този смисъл добродетелният и праведен живот, хигиената на душата и чистите мисли са най-добрата защита от всякакъв род волни или неволни външни въздействия.
Радиестезията разполага с богат арсенал защитни средства срещу излъчванията на геопатогенните зони и вредните вълни, идващи от околната среда и средата, в която живеем и работим.
Физикалната радиестезия, с която и ние работим позволява действия : 

На информационно ниво :

  -    издирване на подземни води – питейни,промишлени,термални,минерални.

-     откриване на подземни изкопаеми: руди, минерали,нефт,газ,въглища и др.

-     в археологията – намиране на културни слоеве (зидарии,керамика,кости и др.)

-     в криминалистиката – откриване на изчезнали хора,животни(живи/умрели), превозни средства, битова техника, скъпоценности и др.

-     прогноза за хода на събития и случки на изследвания обект.

       На енергийно ниво:

    проверка  за качеството на различните видове лечебни средства, хранителни продукти и добавки.

-    откриване на влияние от вредни вълни (отрицателни торсионни излъчвания / с ляво въртене/ върху живите организми (хора, животни, растения), както и предлагане на неутрализация и защита срещу тяхното въздействие.

-    спектрален качествен и количествен анализ на проби от сплави и съединения.

       На енерго-информационно ниво:

-     проверка за възможности, таланти и екстрасензорни качества в отделния индивид.

-     проверка за съвместимост между партньори в бизнеса и бъдещи брачни партньори.

-     проверка за съответствието на вибрациите между два обекта въз основа на сравнение на торсионните им излъчвания по свидетел/фантом на същите.

 

-     определяне на нивото на моментното енергийно състояние на човешкия организъм, причините за нарушенията, както и определяне на индивидуалните средства за енергийна корекция и възстановяване на същия. Проверката може да бъде извършена по  личен свидетел/фантом от изследвания обект (кичур коса, снимка) без да е необходимо неговото присъствие. 

В нашия консултативен кабинет чрез радиестезична д
иагностика  индивидуално могат да се подберат билкови тинктури, високоефективни и биологично активни хранителни добавки и съответните дозировки, различни пирамиди и платонови тела, ефективни витални  гъби и подходящи комбинации от тях за лечение, съобразно проблемите на организма.   Използването на физикалната радиестезия, в този случай, предлага бързина, точност, прогноза и визуализация на резултатите с възможност за следене на тяхното развитие / работи се на клетъчно ниво и се регистрират промените на вибразиите на клетката. 
  От тук идва и идеята, че традиционните медицински диагностични методи могат да бъдат допълвани с методите на медицинската физикална радиестезияи по никой начин да не се изключват взаимно.
Повече за радиестезията можете да прочетете като кликнете ТУК. - статия ог големия наш радиестезист Иван Тодоров. И още информация ТУК или ТУК.
И няколко клипа за радиестезията. Кликнете върху съответната стрелка на желания от вас клип и го вижте.










Гласувай:
21



1. анонимен - Радиестезични продукти и услуги
26.06.2012 13:27
Здравейте, радиестезични продукти и услуги можете да намерите на http://radiestezia.lovetoall.net
цитирай
2. анонимен - Радиестезични продукти и услуги
26.06.2012 13:28
http://www.radiestezia.com/ София
http://radionicabg.com/bg/za-men София
http://slavkapeneva....bg/radiesteziya София
http://www.bio-m.net/about-us.html Варна - Добрич - София
http://radiestezia.lovetoall.net/ Варна
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zdrave77
Категория: Други
Прочетен: 411489
Постинги: 20
Коментари: 223
Гласове: 42
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031