Постинг
03.01.2014 17:02 -
Захаросани портокалови корички , лимонени и грейпфрут
Автор: janabel
Категория: Рецепти
Прочетен: 2546 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 03.01.2014 17:22
Прочетен: 2546 Коментари: 0 Гласове:
6
Последна промяна: 03.01.2014 17:22
За целата , когато обелвате плодовете трябва да ги измиете идеално и нарежете по възможност най - правилно на лентички , за да бъдат красиви при поднасянето . Така нарязани , оставяте да изсъхнат , докато съберете повече корички . Сварявате ги в една вода , после втора и трета за по 10 минути . Целата е да се отстрани горчивината на коричките . Правите сироп три към едно т. е. три части захар една вода и сварявате до максимално изпаряване на водата . Оставяте да изтинат и потапяте в захар , стопен шоколад , кокосови стърготини - каквото пожелаете .
Няма коментари