Постинг
18.09.2013 11:21 -
Печени камбички
В сезона на чушките и камбите искам да ви дам тази лесно изпълнима рецепта за малките камбички .
Избирате малки хубави камбички независимо от теглото . Изчиствате семето , нареждате в тава и във всяка камбичка поставяте по една кафена лъжичка от най - малките сол , захар , оцет , олио и по няколко зърна черен пипер . За целта трябва да измиете и загреете бурканите в които след като се опекат камбичките ще нареждате в тях . ще ви трябва и по един аспирин в буркан . Топли се нареждат в бирканите и затварят се и се обръщат веднага за да се вакумират .
Не преклявайте с печенето . Опечете ги толкова , колкото ви харесва - някои обичат по - хрупкави други по - меки . По желание може да сложите в тавата между чушките и моркови нарязани на кубчета .
Аз лично , когато са много скъпи камбите или ги няма съм си правила и от по - дебели чушки за печене с неправилна форма . Те винаги са по - ефтини но вкусни има ги , защото не ги харесват много , много .
Избирате малки хубави камбички независимо от теглото . Изчиствате семето , нареждате в тава и във всяка камбичка поставяте по една кафена лъжичка от най - малките сол , захар , оцет , олио и по няколко зърна черен пипер . За целта трябва да измиете и загреете бурканите в които след като се опекат камбичките ще нареждате в тях . ще ви трябва и по един аспирин в буркан . Топли се нареждат в бирканите и затварят се и се обръщат веднага за да се вакумират .
Не преклявайте с печенето . Опечете ги толкова , колкото ви харесва - някои обичат по - хрупкави други по - меки . По желание може да сложите в тавата между чушките и моркови нарязани на кубчета .
Аз лично , когато са много скъпи камбите или ги няма съм си правила и от по - дебели чушки за печене с неправилна форма . Те винаги са по - ефтини но вкусни има ги , защото не ги харесват много , много .
Няма коментари