Постинг
02.07.2012 09:32 -
Пържена филийка с яйце
Тази филийка е много апетитна и може да служи за разядка или сутрешна закуска. Необходими продукти:
Хляб - филийка без средата;
яйце - един бр.;
масло - за намазване;
сол
Приготвяне:
Намазвам филийката от двете страни с масло и пека на тефлонов тиган. Пускам яйцето по средата и пак пека от двете страни. Посолявам.
Хляб - филийка без средата;
яйце - един бр.;
масло - за намазване;
сол
Приготвяне:
Намазвам филийката от двете страни с масло и пека на тефлонов тиган. Пускам яйцето по средата и пак пека от двете страни. Посолявам.
Спорт тото 2. Анатомията на един тираж
Разбиране на никотиновите торбички: Пълн...
Българската "бизнес дама 2014"...
Разбиране на никотиновите торбички: Пълн...
Българската "бизнес дама 2014"...
Следващ постинг
Предишен постинг
Тази рецепта нашумя я България след филма "Лунатици" със Шер, от края на миналия век. Сервира се с печена чушка върху филийката.
Вярно, много е вкусно, макар и много калорично ;-)
цитирайВярно, много е вкусно, макар и много калорично ;-)
Точно. Не мога да си спомня, дали тя намазваше филийката или само я печеше? Кажете ми, ако знаете. Аз харесвам маслото като продукт и се получава вкусно.
Филмът беше превъзходен.
цитирайФилмът беше превъзходен.
Мисля, че филийката не се мажеше с нищо.
Аз я правя без да я мажа с нищо и я слагам в тефлонов тиган с 1 ч.л. олио. Не махам цялата среда, а се опитвам с нож да направя нещо като конус в средата. Отгоре дупката е около 6- 7 см, а от долу- около 2 -3 см.
цитирайАз я правя без да я мажа с нищо и я слагам в тефлонов тиган с 1 ч.л. олио. Не махам цялата среда, а се опитвам с нож да направя нещо като конус в средата. Отгоре дупката е около 6- 7 см, а от долу- около 2 -3 см.