Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2011 10:57 - За наздравицата по празника
Автор: janabel Категория: Рецепти   
Прочетен: 2000 Коментари: 4 Гласове:
6



НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ :
Свински черен дроб - 1/2 кг.;
сланинка - около 100 гр. ;
лук - 2- 3 гл зависи от големината ;
гъби - 200 гр. ;
лют червен пипер - една супена лъжица ;
джинджифил - една равна чаена лъжичка ;
чубрица - една равна чаена лъжичка ;
вино - 200 мл. ;
Приготвяне :
В тефлонов тиган поставяме сланинката нарязана на дребни кубчета . Като започне да порозовява добавяме лука, нарязан на дребно, след около 5 минути гъбите. Гъбите, ако са малки не се режат. Накрая прибавяме черния дроб нарязан на кубчета, виното и подправките. Задушаваме до извиране на виното.


Тагове:   вино,   дроб,   гъби,


Гласувай:
6



1. gwendoline - Това ми звучи мнооого добре,
02.03.2011 23:40
смятам да го пробвам!!
Поздрав!
цитирай
2. janabel - Наздраве!
03.03.2011 09:27
Благодаря ! Дъщеря ми казва, че са свинщини, но е вкусно и веднъж човек може да си позволи .
цитирай
3. svetlo - Какви свинщини:)
05.03.2011 09:16
то си е направо освинване - като го почнеш, няма спиране:)
цитирай
4. janabel - За свинщините...
22.03.2011 20:03
Поздрави! Благодаря!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: janabel
Категория: Рецепти
Прочетен: 1210821
Постинги: 324
Коментари: 364
Гласове: 1446
Спечели и ти от своя блог!
Блогрол