Постинг
26.12.2010 10:52 -
Прасковки
Необходими продукти ;
За тестото :
Яйца - 3 бр.;
захар - 1 чаена чаша ;
мазнина - 1 чаена чаша ;
кисело мляко - 1 чаена чаша ;
амонячна сода - 1 пакетче ;
брашно да стане меко тесто ;
За пълнежа :
мармелад и орехи - смесени ;
Начин на приготвяне :
Омесва се тесто, оставя се да почине 1 час . Правят се топчета,нареждат се в подмазана тава и се пекат до бледо розово . След като изстинат се залепват едно за друго с мармелад и орехите . Ако имате сладкарска червена боя, направете разтвор и потопете прасковките и след това оваляйте в кристалната захар . Ако нямате потопете във вода и оваляйте в захар . Консумират се след ден - два .
За тестото :
Яйца - 3 бр.;
захар - 1 чаена чаша ;
мазнина - 1 чаена чаша ;
кисело мляко - 1 чаена чаша ;
амонячна сода - 1 пакетче ;
брашно да стане меко тесто ;
За пълнежа :
мармелад и орехи - смесени ;
Начин на приготвяне :
Омесва се тесто, оставя се да почине 1 час . Правят се топчета,нареждат се в подмазана тава и се пекат до бледо розово . След като изстинат се залепват едно за друго с мармелад и орехите . Ако имате сладкарска червена боя, направете разтвор и потопете прасковките и след това оваляйте в кристалната захар . Ако нямате потопете във вода и оваляйте в захар . Консумират се след ден - два .
Няма коментари